Mamarazzi Naif Suncare

Mee in de strandtas: Naïf zonnebrandcrème en after sun

Hij is er nog steeds niet op een soort van constante basis – óf heatwave ófwel gewoon hartstikke frisjes is hoe zomer 2017 vooralsnog de boeken in lijkt te gaan – maar zodra de zon dan wel tevoorschijn komt kun je maar beter direct smeren. Voor jezelf, maar zeker ook voor je kleintje en daar wil je natuurlijk alleen de beste producten voor gebruiken. De Naïf zonnebrandcrème en hun nieuwe aftersun zijn wat mij betreft dan ook regelrechte musthaves voor in je strandtas!

04 July 2017

Mamarazzi Enfance Paris

Tried & tested: Enfance Paris

De zachtgekleurde verpakkingen van Enfance, dat destijds alleen nog zeepblokken verkocht, waren het eerste dat opviel toen het merk op de markt kwam. Een nieuwe lijn verzorgingsproducten voor kleintjes, mooi vormgegeven en bovendien helemaal natuurlijk, dat moest getest worden!

Enfance Paris

Het is het klassieke verhaal achter een goed (kinder)product: de moeder achter Enfance Paris kon wat de verzorging van haar kleintjes niet vinden wat ze zocht en ging zelf aan de slag om het perfecte product samen te stellen. Het resultaat? Een reeks natuurlijke verzorgingsproducten in verschillende leeftijdscategorieën zodat je altijd precies gebruikt wat jouw kindje nodig heeft. Naast de traditionele zeepblokken heeft Enfance intussen ook verschillende shampoo’s en een huidolie aan het assortiment toegevoegd.

Mamarazzi Enfance Paris

Zeeptest

Tijd om te testen! Wij gingen in bad met de shampoo en zeep voor kinderen van 3-8 jaar. Bij de zeep viel natuurlijk die mooie verpakking weer op maar ook zonder gekleurd papiertje bleef er een beauty van een blok over. Het lintje dat door het blok heen is geregen geeft de zeep een chic en typisch Frans tintje en maakt ‘m tevens praktisch op te hangen of van de badbodem te vissen. Gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten hoef je absoluut niet bang te zijn voor het huidje van je kleintje. De shea butter en kokosolie hydrateren lekker en laten je mini na het wassen eigenlijk alleen maar zacht en fris ruikend achter. Met een heerlijk maar subtiel geurtje van de etherische rozemarijn-olie.

Mamarazzi Enfance Paris

Purity Shampoo Liquid Formula

Stap twee, haren wassen! We houden van natuurlijke producten maar als het op shampoo aankomt willen we wel het gevoel hebben dat er ook daadwerkelijk iets gewassen wordt. Een beetje schuim mag daarbij niet ontbreken. Gelukkig schuimde de shampoo, opgebouwd uit enkel en alleen de broodnodige ingrediënten, best lekker en was er wederom zo’n fijn geurtje. Lavendel dit keer. Na de lijst van ingrediënten er nog eens op na te slaan weet ik dat deze er samen met de tea tree olie die erin verwerkt is voor zorgt dat de haren en hoofdhuid lekker fris achterblijven en ook nog een beetje shine aan de coupe meegeven.

Oordeel: niet goedkoop, zeker wél de moeite waard!

Na het testen kan ik wel stellen dat Enfance wel degelijk meer is dan alleen een mooie verpakking. De producten zijn met €16 voor de zeep en €14 voor de shampoo, zeker in vergelijking tot wat je in de schappen bij de drogist tegenkomt, niet goedkoop maar je doet er wel lang mee. Bovendien word je gewoon blij van zulke mooie producten in de badkamer en geeft het merk je het gevoel echt iets speciaals in huis te hebben. Ideaal ook dus voor een mooi kraamcadeau!

WINNEN!

Ben jij ook enthousiast geworden om de producten van Enfance Paris te proberen? Wij geven nu een setje van een Gentle Shampoo Liquid Formula en Protective Soothing Soap (0-3 jaar) weg en je hoeft er maar heel weinig voor te doen:

Like Mamarazzi op Facebook en comment op de post over dit artikel met een tag naar een bevriende mams of paps die deze producten ook wel zou kunnen waarderen. That’s it! Woensdag 12 april even de boel in de gaten houden want dan maken we de winnaar bekend.

07 April 2017

Hebben: De nieuwe Skin Glow Collection van Bobbi Brown

Ik weet niet hoe het bij jou zit, maar hier is de glow tijdens de wintermaanden ver te zoeken. Bobbi Brown schakelt hulptroepen in!

05 January 2017

Welcome to The Pudding Club

Nog op zoek naar een last minute kerstcadeau voor je zwangere vriendin, zus of nicht? Laat haar kennismaken met In The Pudding Club en hun Sparkling X-Mas Edition zwangerschapsbox!

21 December 2016

Chanel’s Le Vernis is verbeterd!

Lakken met langdurig rendement!

14 April 2016

Minois is wat je (baby) hebben wil in de badkamer!

Parijse chic met een heerlijk odeurtje, zeg daar maar eens ‘non’ tegen.

01 April 2016

Pink Friday 04.03

Wat Mini Rodini, Diana Vreeland en de eiffeltoren gemeen hebben? P-I-N-K!

04 March 2016

Pink Friday 05.02

Geen betere vrijdag dan een Pink Friday!

05 February 2016

Dolce & Gabbana brengt met Sophia Loren opnieuw een ode aan la familia

De 81-jarige schittert samen met haar vijf nogal aantrekkelijke ‘zonen’ in de campagne voor het nieuwe parfum Dolce Rosa Excelsa.

01 February 2016

Lakken maar! 10 x nail art voor de feestdagen

Oké, laten we eerlijk wezen: nail art heeft z’n hoogtijdagen gehad, het is dan ook enkel en alleen voor de feestdagen dat we de trend nieuw leven inblazen.

06 December 2015

1 2 3