Mee in de strandtas: Naïf zonnebrandcrème en after sun

Hij is er nog steeds niet op een soort van constante basis – óf heatwave ófwel gewoon hartstikke frisjes is hoe zomer 2017 vooralsnog de boeken in lijkt te gaan – maar zodra de zon dan wel tevoorschijn komt kun je maar beter direct smeren. Voor jezelf, maar zeker ook voor je kleintje en daar wil je natuurlijk alleen de beste producten voor gebruiken. De Naïf zonnebrandcrème en hun nieuwe aftersun zijn wat mij betreft dan ook regelrechte musthaves voor in je strandtas!

Natuurlijke verzorging

Was je al fan van Naïf – wie niet?! – dan ben je zeker weten ook blij met deze suncare producten. Net als alle andere producten van het Nederlandse verzorgingsmerk zijn ze namelijk samengesteld met natuurlijke ingrediënten en hoef je ook in de zon niet bang te zijn voor schadelijke of chemische toevoegingen waar je niet op zit te wachten. De zonnebrandcrème met spf 50 bevat shea butter en zinkoxide en beschermt daarmee niet alleen maar voedt tegelijk het huidje van je mini. Na een dag op het strand of elders in de zon is het de verkoelende en verzorgende aftersun gel waarmee je je kindje nog even lekker insmeert voor de optimale verzorging.

Eind van de week belooft ‘t weer zomers te worden dus heb je strand- of badplannen dan kun je meteen bestellen op Naif.com.

 

 

04 July 2017