Column: One is like one, two is like Twenty

Zes weken. Dat is hoeveel tijd er al voorbij is sinds ik beviel van Bruce. De eerste week was vooral lichamelijk bijkomen van de bevalling, opstarten met borstvoeding en daar tussendoor het wennen aan het idee dat ik er nu niet één maar twee had om te verzorgen. Een week die dankzij verschillende niet nader te noemen pijnvarianten en een constante hormonale / emotionele rollercoaster wel een eeuwigheid leek te duren maar inmiddels ook weer ver achter in m’n geheugen ligt. Hoe de vijf weken daarna voorbij zijn gevlogen dát is pas echt een raadsel…

08 July 2017

Update! 38 weken zwanger + photo diary

Yes, vandaag alweer 38 weken zwanger dus even een twee-in-één report van week 36 en 37. Twee vrij hectische weken want er werd nog aan de slaapkamer gewerkt, ik rondde mijn laatste freelance opdrachten af en eigenlijk is nog steeds niet alles 100% op orde voordat de baby kan komen. Geen grote problemen hoor, ik bedoel; bedje staat, er liggen stapels frisgewassen kleertjes klaar en ook de uitzetlijst is in z’n geheel binnen, ik moet ‘m alleen nog even bij elkaar zoeken. Verder is vooral mijn ziekenhuiskoffertje nog een actiepuntje en moet de box nog uit de berging gehaald worden, maar dat is aan de man. En eigenlijk is elke dag dat er niet zo’n vierkante bak in je huiskamer staat ook gewoon mooi meegenomen.

02 May 2017

Mamarazzi Laura van der Meer

Update! 35 weken zwanger + photo diary

Ineens nog maar vijf weken op de teller! De hoogste tijd voor een update.

21 April 2017

Look du Jour: Sunday Funday

Een zondag precies zoals je ‘m wilt hebben: zon, genoeg tijd om te chillen, wandelen, fietsen en uitgebreid te genieten van een babyccino en een broodje kroket.

03 April 2017

Mamarazzi Julie Peuter Bril

Situatie: Wanneer je peuter een bril nodig heeft

Het is alweer bijna een jaar geleden dat we het advies kregen Julie een bril aan te laten meten. “Een peuter – mijn dochter – met een bril, really?!”

29 March 2017

Zwanger en verslaafd: Reese’s Peanut Butter Cups

Als ik zwanger ben, ben ik niet op m’n best wat de healthy lifestyle betreft. Noem het gerust slecht. M’n laatste craving? Reese’s! En ik ben niet te stoppen.

02 March 2017

Ultieme zwangerschapsoutfit: joggers

Joggingbroeken, het liefst draag ik niets anders meer. Ja jongens, wen er maar aan want vanaf nu zie je me met regelmaat in een zwangerschapsoutfit als deze.

16 February 2017

Column: Bel me niet voor dinner dates

Zwanger en fancy dineren? Nee, dank u.

23 January 2017

Journaal Julie: Uitwaaien

Na teveel dagen van griep, regen en indoor-activiteiten kwam eerder deze week toch ineens de zon door. Fris jaar, frisse neus, vitamine D, beetje uitwaaien.. Just what the doctor ordered! 

13 January 2017

Editor’s letter: geen koffie maar cola

No more koffie. Mijn ‘zwarte motor’ komt tegenwoordig in blik.

03 January 2017

1 2 3 5