Shoppen voor de hele familie doe je vanaf nu bij Arket

Hij is er, de allernieuwste toevoeging aan het rijtje H&M brands: Arket. Na COS, Weekday, Monki en & Other Stories is dit zéker weer een nieuw high street adres om te onthouden. Bovendien shop je er ook nog eens voor de hele familie.

Hebberigmakende basics

Wie van een goede basic houdt is bij Arket aan het juiste adres. Het assortiment belooft met een dames-, heren-, én kinderafdeling (yes, mama!) wardrobe staples voor de hele familie, en dan voornamelijk gemaakt van duurzame materialen. De winkel is voor het grootste deel gevuld met waar van eigen label maar je vindt er bijvoorbeeld ook schoeisel van Adidas en Nike en ook voor de homeware-afdeling heeft Arket bij een aantal andere mooie merken ingeslagen. Die homeware-afdeling is trouwens zeker de moeite om te checken. Mits je klaar bent om te dagdromen over chique vaatdoekjes en een stylisch stoffer-en-blik-setje. En dan hadden we het nog nieteens over het feit dat ze er ook speelgoed verkopen van onder andere Brio, Holztiger en Hevea – precies dat wat je wil dus.

De eerste twee shops zijn inmiddels geopend in Londen en Kopenhagen en ook in Brussel en Stockholm gaan later dit jaar winkels open. Nederland is voorlopig nog niet aan de beurt maar gelukkig kunnen we zolang al wel online terecht op Arket.com.

 

04 September 2017