Brand crush: Konges Sløjd

Konges wat?! Konges Sløjd. Ik geef toe, ik heb zelf ook nog steeds geen flauw idee hoe je de naam van dit merk uitspreekt maar dat ik fan girl ben kun je wel stellen.

Scandinavians do it better

Of je het nu hebt over Acne Studios, Filippa K, Mini Rodini, Popupshop of grote ketens als IKEA en H&M (zomaar een greep persoonlijke favorieten), in Scandinavië snappen ze het helemaal op het gebied van stijl en design. Konges Sløjd is de laatste toevoeging aan mijn Scandi-cool lijstje.

Mamarazzi Konges Slojd baby clothing

Voor de mini minimalist

Het merk werd in 2014 opgericht door de Deense Emily Konge – Konges Sløjd betekent iets in de trant van ‘Konge’s ambacht’ of ‘handwerk’ – en is inmiddels een ware hit bij de liefhebber van minimalistisch design en baby- en kids spul dat je nog niet overal om je heen ziet. Check het merk even op Instagram en je hebt direct door dat de Konges-klant en haar kroost minstens net zo stylisch is als het merk zelf.

Mamarazzi Konges Slojd

Op mijn eigen wishlist? Deze allerschattigste konijntjesrammelaar. Maar ook van het beddengoed en muslin katoenen kleertjes als deze word ik hebberig. Je shopt het merk in de eigen webshop of online bij Nederlandse retailers als Mirle + Tess en CozyKidz.

16 July 2017