Al gezien? Deze drie exclusieve collecties werden afgelopen week gelanceerd

Soms hangen alle lente- of herfstcollecties al lang en breed in de winkelrekken en gebeurt er verder even weinig op het gebied van nieuwe fashions. En soms, nu dus, is er dan ineens van alles tegelijk aan de hand. Deze week lanceerde Vans hun nieuwe Peanuts collectie, bracht The Animals Observatory een knitwear capsule collectie uit en ging ook de nieuwe samenwerkingscollectie van Petit Bateau en Deyrolle de winkels in. Lees even door dan ben je in één klap weer he-le-maal op de hoogte.

Vans x PeanutsMamarazzi Classics Peanuts Toddler Collection

Na een succesvolle collab in 2014 zijn Vans en Peanuts nu samen terug voor een tweede ronde vol classics met de printjes van Snoopy en friends. De reeks schoenen, kleding en accessoires is er zowel voor volwassenen als kids – Twinning! – en vooral de allerkleinste maatjes zijn weer super cute.

The Animals Observatory Knitwear Capsule CollectionMamarazzi TAO Knitwear Capsule Collection

Bij TAO, zoals het merk ook wel wordt afgekort, vieren ze ‘mid season‘ met een speciale knitwear capsule collectie. Vijf verschillende sweaters zijn er, waaronder eentje met een knallend fruitontwerp (onze favo!) , een logo-variant en nog drie grafische designs. Ideaal voor de wat frissere zomerse dagen!

Deyrolle x Petit BateauMamarazzi Petit Bateau Deyrolle

Petit Bateau gaat met regelmaat een samenwerking aan voor een collectie die net even afwijkt van hun usual klassieke pakjes en accessoires. Voor hun nieuwste lijn gingen ze in zee met Deyrolle, een historisch Frans instituut en maker van onder andere educatieve natuurposters die overal ter wereld klaslokalen sieren, waarmee ze aandacht vragen voor de natuur. Het resultaat? De typische Franse chic die je van Petit Bateau gewend bent mét mooie plaatjes van natuur en beschermde diersoorten.

 

 

 

02 June 2017