Stadswandeling Deluxe: op pad met de CYBEX Priam

Het allerbeste aan het krijgen van een lente of zomerbaby? Dat je er in de eerste weken meteen lekker veel samen op uit kunt. En dan wil je natuurlijk wel een beetje shinen.

City life

Wonend aan de rand van de Haagse binnenstad is het hier ieder weekend vaste prik: een stadswandeling met het hele gezin. We hebben vooral geen haast, kletsen over wat we onderweg tegenkomen en maken natuurlijk de nodige koffie-, snack- en shop stops. Dat we sinds kort met z’n vieren zijn verandert daar niet zoveel aan, behalve dan dat we tegenwoordig weer fully loaded met kinderwagen – is-ie niet knap?! – en baby-benodigdheden op pad zijn. (En dat het gemiddeld zo’n twee uur langer duurt om de deur uit te komen.)

Mamarazzi Cybex Priam kinderwagen

Ik heb inmiddels de ideale route uitgestippeld en ook wanneer ik doordeweeks alleen met de kindjes ben loop ik voor een koffietje of een paar boodschappen liefst even de stad in. Bruce doet negen van de tien keer zijn ogen dicht voor we de straat uit zijn, Julie kan haar energie kwijt en ik doe meteen wat aan die zwangerschapskilo’s; win-win-win situatie! Mits we de snack spots een beetje ontwijken tenminste.

Het Lange Voorhout is misschien wel het mooiste stukje Den Haag en wordt dus haast nooit overgeslagen. Net zoals de koffie, dit keer bij Palmette. Op de terugweg wordt er vanaf het meerijdplankje nog even gezwaaid naar de zwanen in de Hofvijver en dan zit het er weer op.

CYBEX Priam

Wij maken onze stadswandelingen met Bruce in de stylische CYBEX Priam. Naast de looks ook benieuwd naar de praktische eigenschappen van deze wagen? (spoiler alert: hij is fijn!) Binnenkort volgt de review!

Mamarazzi Cybex Priam kinderwagen

Mamarazzi Cybex Priam kinderwagen

Mamarazzi Cybex Priam kinderwagen

 

23 July 2017