Mama Meets – The Style Series: Rachel Baan–Duyster & Mia

Rachel is ontwerpster en eigenaar van het sieradenmerk Fashionology dat ze in zes jaar tijd uitbouwde tot een wereldwijd succes. Samen met haar vriend en hun dochter Mia (4) woont ze in het centrum van Rotterdam. Wij gingen naar binnen voor een goed gesprek over stijl en een kijkje in de kasten van deze grote en kleine modeliefhebber.

08 February 2016

Mama Meets: Madelon

Madelon emigreerde in juli 2014 samen met man Bart, zoon Sylvester en dochter Reva naar de Verenigde Staten. Ze vertelt over haar leven in Los Angeles, wat eraan vooraf ging en over de blog die ze een aantal maanden geleden begon.

23 January 2016

Mama Meets: Sophie van Rijn

Sophie werkt als agent bij 010bookings, een boekingskantoor voor house dj’s als Vato Gonzalez, La Fuente en Dyna. Samen met man Marco en hun zoon Jagger woont ze in het centrum van Rotterdam. Wij spraken haar bij de Rotterdamse brasserie Bokaal (aanrader!) om uit te vinden hoe het is om als moeder werkzaam te zijn in de clubscene.

18 August 2015

Mama Meets: Jonna Wolf

Jonna is inmiddels moeder van zoon Morris en dochter Mia en woont samen met man Nick in het prachtige Watergang. Ze is agent voor het merk Munsterkids en werkt daarnaast als freelancer. We interviewden haar toen ze 36 weken zwanger van Mia was.

12 July 2015

Mama Meets: Roos van Binsbergen

Een succesvolle carrière én een groot gezin: Roos van Binsbergen bewijst dat het mogelijk is. Als moeder van Damian (15), Morris (18 maanden) en Luca (2 maanden) en eigenaresse van hairextensions-imperium Beauty by Roos en het merk Hairloxx Professional Hairextensions & Haircare staat organisatie centraal in haar leven. Read, watch & learn!

11 July 2015

Mama Meets: Stephanie Buijs

Stephanie Buijs is eigenaresse van schoonheidssalon bamboo beauty en heeft haar eigen lijn met beautyproducten. Vorig jaar werd ze moeder van Livia en samen met haar gezin woont ze in Den Haag.

23 April 2015

Mama Meets: Jeannine Lehner

Jeannine Lehner is half Oostenrijks, half Nederlands, werkt als Retail Manager bij MAC Cosmetics en woont samen met haar Engelse vriend Chris en hun zoontje Kaylan van bijna twee in het Oostenrijkse Schwendau.

26 March 2015

Mama Meets: Cherrisha Sackman

Cherrisha Sackman is moeder, de ene helft van dj-duo Cherr du Perr & Darling10 en store advisor bij Bugaboo. Sinds de komst van dochtertje River doet ze het iets rustiger aan maar ze kan nog steeds genieten van een avondje dansen.

09 February 2015

Mama Meets: Sterre Jongerius

Sterre Jongerius is accountmanager bij Hagens PR & Strategie in Amsterdam en woont samen met vriend Olivier en hun zoon Lewis in Den Haag.

24 December 2014

Mama Meets: Karina Sandvliet

Karina Sandvliet is modestylist en voor de helft eigenaar van baby lifestyle-merk Frankey’s. Ze woont samen met man Kim en zoons Liam (2) en Sam (7) in Den Haag.

08 December 2014

1 2