Mamarazzi nieuws round up – week 2

Een wekelijkse round up van de sappigste celebrity actualiteiten en must knows, verzameld door ons voor jou.

17 January 2016

New Mama on the Mag! Meet Steffie Henderson

Introducing: Miss Steffie Henderson. Nee dames en heren, dit is geen stage name, zo heet ze echt (minus de ‘Miss’ wel), onze allernieuwste Mamarazzo.

11 January 2016

New mama on the mag: Cim Froeling

We zijn inmiddels een jaar bezig. Een jaar dat voorbij is gevlogen en dat betekent dat we zeker niet van plan zijn te stoppen met het creeëren en delen van inspirationele content voor de moderne moeder, zoals we jullie lezers zo graag noemen. Integendeel, we breiden uit. Cim Froeling is onze nieuwste Mamarazzi.

03 December 2015

Kate Middleton’s beste maternity looks

Kate Middleton beviel gisteren van een meisje. Reden genoeg om nog even terug te blikken op een paar van haar royal zwangerschapsoutfits.

02 May 2015

Heerlijk prinsje

Hoe cute zijn deze foto’s van prins George?! Het koningshuis gaf de vroege kerstfoto’s vrij als bedankje aan de Britse pers maar ik ben er minstens net zo blij mee, wat een schatje!

15 December 2014

Giveaway

Heb je de Mama Meets met Karina van lifestyle-merk Frankey’s al gelezen? Deze week maak je op Instagram kans op een fantastisch Frankey’s broekje en de dvd The Grand Budapest Hotel van Karina’s favoriete regisseur Wes Anderson. Niet gek, zo vlak voor de feestdagen toch?

Repost dus nu snel deze foto om mee te doen en vergeet niet ‘#mamarazzifrankeys’ te vermelden en @mamarazzimag en @frankeysplayground te taggen. De winnaar wordt zondag 14 december bekendgemaakt.

12 December 2014

Follow Friday: @Viebonacci

Hij is intussen al bijna oldskool te noemen, de ‘Follow Friday’ hashtag, maar daarom zeker niet minder leuk. Mocht je er de afgelopen jaren toch helemaal niets van meegekregen hebben; op vrijdag deel je de social media accounts waarvan jij denkt dat ze ook voor jouw volgers interessant, inspirerend of gewoon leuk kunnen zijn, ‘#FF’ erbij en gaan. Deze week @Viebonacci.

05 December 2014

Hi, hot mama!

Hi, hot mama (to be)! Hier zijn we dan, je nieuwe online go to voor een dagelijkse dosis #momspiration. Op Mamarazzi Mag vind je interviews, nieuws, shopping en hotspots op het gebied van mode, beauty & lifestyle. Net een gewone glossy dus, maar dan voor een leven mét kinderen.

Laura van der Meer
Founder

Ps. Om te vieren dat we live zijn deed ik samen met Julie een mini party-shoot. Zie hier het resultaat.

01 December 2014

Closet envy: peuter Alaia Barbier Rose

Waarschijnlijk moest je even goed kijken voor je begreep wat hier gebeurde maar dit is inderdaad de kledingkast van een peuter. Alaia Barbier Rose heeft inmiddels meer Chanel tassen dan jaren op de teller maar eerlijk gezegd staan we er niet van te kijken met een Kardashian-stylist als moeder.

28 November 2014