Over Mamarazzi Mag

Hi, hot mama! Hier is-ie dan, je online go to voor een dagelijkse dosis #momspiration. Op Mamarazzi Mag vind je persoonlijke verhalen, interviews, nieuws, shoppings en hotspots over en voor een leven mét kinderen.

Toen ik in 2013 als eerste in mijn vriendengroep zwanger werd begon mijn online zoektocht naar fijne spullen en handige tips voor het verzorgen van mijn aankomende baby. Na de geboorte van mijn dochter Julie in 2014 was ik als new mom vooral benieuwd naar hoe andere vrouwen het nou deden; Waar brengen zij hun tijd met hun gezin het liefst door, kun je nog reizen met kinderen, hoe combineren ze het moederschap en een baan, tijd voor zichzelf, hun relatie, hobby’s en vrienden?

Ik nam ontslag bij mijn fulltime communicatie-baan en koos voor flexibiliteit als freelancer. Daarnaast startte ik begin 2015 Mamarazzi Mag. Hier verzamel ik alles waarvan ik denk dat het je leven als moeder van jonge kinderen mooier, makkelijker en interessanter kan maken.

Laura van der Meer
Founder

Mamarazzi Mag founder Laura van der Meer

Heb je vragen, opmerkingen of ideeën die je met me wilt delen of heb je een goed idee voor een samenwerking met jouw product of merk? Mail me op info@mamarazzi-mag.nl!